362.880 x Jef Geys nu ook in het Engels

362880xjefgeysEngelse vertaling van cultroman van Walter van den Broeck verschijnt als e-book

362.880 x Jef Geys is een sleutelroman van Walter van den Broeck die de hypocrisie in de kunstwereld van de jaren zestig genadeloos doorprikt. Hij blijft ook vandaag nog razend actueel en hyperrelevant. Het boek is nu voor het eerst in het Engels verkrijgbaar, in digitale vorm.

Walter van den Broeck debuteerde in 1967 met De troonopvolger. Daarna volgde Lang weekend (1968) (nog steeds het lievelingsboek van Herman Brusselmans). Voor hij in Vlaanderen en Nederland doorbrak met klassiekers als Groenten uit Balen, Brief aan Boudewijn, Het beleg van Laken, Verdwaalde post en Terug naar Walden schreef hij een reeks meer experimentele romans. Een ervan kreeg ondertussen een ware cultstatus: 362.880 x Jef Geys uit 1970. Het boek telt negen hoofdstukken en kan dus in theorie in 362.880 verschillende volgordes gelezen worden.

362.880 x Jef Geys gaat over de kunstwereld van de jaren zestig in Belgi

Tags: ,